Víkendovka říjen 2024

Srdečně Vás zveme na naší víkendovku, která proběhne 18.-20.října v Lázních Libverda!

Zázemí nám poskytne chata Piktych v Lázních Libverda. Několik pokojů, jídelna, útulné prostory a velká společenská místnost ve vedlejších prostorách. Samozřejmě nechybí sociální zázemí.

Čeká nás super program – budeme soutěžit, hrát si… bude to nabité! Sraz na akci je v pátek 18.října v 16.00 hod. v odjezdové hale vlakového nádraží ČD Liberec. Přijedeme v neděli 20.října ve 12.23 hod. tamtéž.

Co zabalit? Spacák, věci na spaní, věci do budovy a ven (dle počasí), osobní hygiena + malý ručník, přezuvky, kartička pojištěnce (stačí kopie), hrníček. Pokud užíváte léky, připište dávkování a četnost užívání. Důrazně doporučujeme batoh na záda – věci cestují s námi vlakem a proto berte skutečně jen nejnutnější. Nezapomeňte na malou sváču a pití na cestu – první jídlo je večeře.

Cena akce je 700,- Kč a zahrnuje dopravu, program, ubytování, stravování a pojištění. Přihlášky probíhají pouze prostřednictvím formuláře pod článkem. Po naplnění kapacity se přihlášky uzavírají. Účastnický poplatek prosím uhraďte na účet č.2901935734/2010 (Fio banka). Do poznámky uveďte „ŘÍJEN – PŘÍJMENÍ A JMÉNO“. Storno poplatek je 200,- Kč.

NAŠE ORGANIZACE SE ZAPOJILA DO PROJEKTU „DARUJEME KROUŽKY„, DÍKY KTERÉMU, MŮŽETE VYUŽÍT PŘÍSPĚVEK AŽ 1.500,- KČ A TO VČETNĚ TÉTO VÍKENDOVÉ AKCE. Více informací na www.darujemekrouzky.cz nebo ZDE.